'Binnenhalen Hakim Ziyech grootste prioriteit Feyenoord'

'Binnenhalen Hakim Ziyech grootste prioriteit Feyenoord'

Feyenoord wil zich nog met een aanvaller versterken, maar de absolute noodzaak om per direct een spits te halen is door de officieuze komst van Colin Kazim-Richards afgenomen. De Telegraaf schrijft vrijdag dat het binnenhalen van Hakim Ziyech van sc Heerenveen nu de grootste prioriteit is voor de club uit Rotterdam. Dit in verband met de hernieuwde interesse van FC Porto in Jordy Clasie.

FC Porto ontvangt minimaal zes miljoen euro voor de verkoop van Steven Defour aan Anderlecht en ziet in Clasie de voornaamste kandidaat om het middenveld van nieuwe impulsen te voorzien. De Oranje-international zelf staat welwillend tegenover een overstap naar Portugal. De Telegraaf verzekert dat Feyenoord inmiddels ‘een opening heeft geboden’ inzake een eventuele transfer.

Feyenoord vraagt hoe dan ook de hoofdprijs voor Clasie, hoofdzakelijk omdat de noodzaak voor de verkoop van de middenvelder ontbreekt. De zomerse exodus van basiskrachten leverde de club uit Rotterdam immers al 33 miljoen euro aan inkomsten op. Behalve Ziyech is ook Jens Toornstra van FC Utrecht in beeld en het valt zelfs niet uit te sluiten dat bij een vertrek van Clasie beide middenvelders naar De Kuip komen, als dat haalbaar blijkt.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties