'Bendtner is akkoord met Wolfsburg en duwt Dost definitief naar de uitgang'

'Bendtner is akkoord met Wolfsburg en duwt Dost definitief naar de uitgang'

VfL Wolfsburg moet het nieuws nog officieel bekendmaken, maar Nicklas Bendtner zal vrijdag worden gepresenteerd als nieuwe spits. Zowel Sky als BILD melden dat de Deen, die transfervrij is, donderdagavond een akkoord heeft gesloten met de Bundesliga-subtopper. Nog voor het weekend zet hij zijn handtekening onder een contract.

Daarmee krijgt de 26-jarige spits een nieuwe kans om zijn in verval geraakte carrière nieuw leven in te blazen. Bij Arsenal kwam Bendtner al enige tijd niet meer in het stuk voor en ook een verhuurperiode bij Juventus, tussen 2012 en 2013, was geen onverdeeld succes. De international haalde in Italië vaker het nieuws door zijn gedrag buiten de lijnen, dan erbinnen.

Wolfsburg ziet het echter dus nog wel zitten in het toptalent van weleer en dat betekent dat de situatie voor Bas Dost almaar penibeler wordt. De Nederlander kwam al nauwelijks meer voor de in plannen van coach Dieter Hecking en mag uitzien naar een andere werkgever. Dat hij voor het sluiten van de transfermarkt bij die Wölfe vertrekt, lijkt nu helemaal duidelijk. Onder meer Feyenoord heeft interesse.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties