Formaliteiten zorgen voor vertraging komst Kazim-Richards

Formaliteiten zorgen voor vertraging komst Kazim-Richards

De komst van Colin Kazim-Richards is nog altijd niet officieel. De Engelsman zou woensdag medisch gekeurd worden, maar de overgang van de spelers loopt vertraging op. 'Maar iedereen gaat er van uit dat het gewoon rond gaat komen’, zegt Martijn Krabbedam tegenover VI-Radio.

'Het zijn alleen formaliteiten die afgerond moeten worden’, zegt de journalist. 'De club en speler zijn daar nu druk mee bezig. Iedereen binnen de club gaat er van uit dat Kazim-Richards snel opgenomen zal worden in de selectie. Of er moet iets fout gaan bij de medische keuring.’

Kazim-Richards is voorlopig niet beschikbaar, omdat de speler wedstrijdritme mist. 'Fred Rutten vertelde dat hij de speler eerst in de ogen wil kijken, wat logisch is bij een nieuwe speler. Zo wil Rutten kijken hoe fit de speler is’, aldus Krabbedam. 'Hij heeft natuurlijk ook de berichten gehoord over zijn fitheid. Wanneer het klopt dat Kazim-Richards geen ritme heeft, dan zal de Europa League-wedstrijd tegen Zorya Luhansk ook een probleem worden’, besluit de Feyenoord-watcher.

Lees meer over
kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties