Van Geel vindt salaris en vraagprijs Guidetti 'te gortig'

Van Geel vindt salaris en vraagprijs Guidetti 'te gortig'

De naam van John Guidetti staat bij Martin van Geel nog steeds op de eerste plaats van zijn lange schaduwlijst. Het is echter maar de vraag of de aanvaller, die door Manchester City op de transferlijst is gezet, daadwerkelijk naar Feyenoord terugkeert. Er is na de zomerse exodus van diverse basiskrachten voldoende geld om te investeren, maar er zijn desondanks grenzen in De Kuip.

Volgens het Algemeen Dagblad vindt Van Geel zowel de vraagprijs van Manchester City als de salariseisen van Guidetti ‘te gortig’. De regerend landskampioen van Engeland vraagt vijf miljoen euro voor het laten gaan van de 22-jarige Zweed, die na zijn verhuurperiode in Rotterdam in 2011/12 nauwelijks meer minuten op het hoogste niveau maakte.

Guidetti eist bovendien een jaarlijkse vergoeding van twee miljoen euro. Toch blijft de in Rotterdam immens populaire Zweed de voornaamste kandidaat om de nieuwe spits van Feyenoord te worden. Bas Dost mag hooguit in de ultieme slotfase van de transfermarkt bij VfL Wolfsburg vertrekken en Duván Zapata is niet bepaald een voorstander van het inruilen van Napoli voor Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties