'Als het niet loopt, begint Colin tegen iedereen te schelden'

'Als het niet loopt, begint Colin tegen iedereen te schelden'

Het lijkt een kwestie van tijd totdat Feyenoord de komst van Colin Kazim-Richards wereldkundig maakt. De aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van het Turkse Bursaspor. De aanvaller was in het verleden onder andere actief in het shirt van Fenernahce, Galatasaray en Olympiacos. Ayhan Gargili, analist van Voetbalturks.nl, denkt dat de aanvaller een aanwinst voor Feyenoord kan zijn. 'Alleen heeft hij een slechte mentaliteit’, zegt Gargili in gesprek met FR12.nl.

'Kazim-Richards is technisch gezien een erg sterke speler. Ook lichamelijk is hij sterk. Verder heeft Kazim-Richards een hard en zuiver schot’, zegt hij. 'Een groot minpunt van de speler is zijn mentaliteit. Als het allemaal niet goed loopt, begint hij op iedereen te schelden’, meent Gargili. 'Inclusief op de trainer. Maar als Fred Rutten de juist snaar weet te raken, dan is het een aanwinst voor de ploeg.’

Gargili vindt de speeltstijl van Kazim-Kazim lijken op de speelstijl van PSV-aanvaller Memphis Depay. 'Colin Kazim-Richards wil altijd vooruit spelen’, zegt Gargili. 'Hij speelt echter niet graag met zijn rug naar de goal, dus daarom lijkt hij niet op zijn voorganger Graziano Pelle’, besluit hij.

Lees meer over
Kazim-Richards kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties