'Feyenoord heeft alles wat Ajax niet had'

'Feyenoord heeft alles wat Ajax niet had'

Kostas Lamprou kwam als jochie van dertien naar Nederland en ging daar voor Ajax spelen, maar het duurde niet lang voordat de keeper de overstap maakte naar Feyenoord. De 22-jarige doelman, die dit seizoen wordt verhuurd aan Willem II, hoopt op een dag de eerste keus te zijn in Rotterdam.

Lamprou was onder leiding van trainer Ronald Koeman stand-in achter Erwin Mulder en de nieuwe coach Fred Rutten heeft nu bovendien de beschikking over de van FC Dordrecht overgekomen Warner Hahn. De Griekse goalie geeft de moed echter niet op. “Mijn droom? Ooit weer spelen in Feyenoord 1, in mijn stad Rotterdam”, maakt Lamprou duidelijk in gesprek met Voetbal International.

Spijt dat hij de jeugdopleiding van Ajax verruilde voor die van Feyenoord heeft de voormalig Grieks international in ieder geval nooit gehad. “Ik heb in totaal negen jaar deel uitgemaakt van Feyenoord. Die club heeft alles wat Ajax niet had: warmte en betrokkenheid. Ik ben me in de loop der jaren een echte Feyenoorder gaan voelen, heb het als een eer beschouwd dat ik in die Kuip heb mogen spelen.”

Lees meer over
Kostas Lamprou
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties