'Ik denk dat Feyenoord Kazim-Richards ziet als een stand-in'

'Ik denk dat Feyenoord Kazim-Richards ziet als een stand-in'

Feyenoord lijkt zich snel te versterken met Colin Kazim-Richards, aanvaller van Bursaspor. De 27-jarige aanvaller heeft in zijn carriere bij veel verschillende clubs gespeeld. Martijn Krabbedam, journalist van Voetbal International, laat weten dat hij niet weet of Kazim-Richards dé spits is waar Feyenoord het van moet hebben. 'Hij heeft in zijn carriere weinig doelpunten gemaakt’, zegt Krabbedam tegenover VI-radio.

'Ik denk dat Feyenoord Kazim-Richards ziet als een stand-in. De speler kan uit de voeten in de spitspositie, maar ook aan de zijkant en zelfs achter de spits’, zegt de journalist. 'Hij zal niet heel veel gekost hebben’, concludeert Krabbedam. ‚De speler is al bij veel clubs weggestuurd na uitspattingen buiten de club, begrijp ik als ik Turkse collega’s spreek. Wel heeft hij veel ervaring, in de Champions League en als international van Turkije.’

De Feyenoord-watcher van Voetbal International betwijfeld ook of de geboren Engelsman meteen kan aansluiten bij het eerste van Feyenoord. 'Ik hoor dat hij eigenlijk geen voorbereiding bij zijn club Bursaspor heeft gehad, omdat hij druk bezig was met vakantie-vieren in Amerika. Hij heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld in februari, dus ik weet niet of hij zo kan aansluiten.' zegt hij.

Krabbedam benadrukt dat met de komst van Kazim-Richards de zoektocht naar een spits niet gestaakt is. 'Nee ,dat zeker niet’, zegt hij. 'Feyenoord is nog altijd in gesprek met drie spitsen, Guidetti, Dost en Zapata. Eén van die drie spitsen zal ongetwijfeld wel komen.'

Lees meer over
Kazim-Richards
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties