Van Wolfswinkel: 'Feyenoord was voor mij zeker een optie'

Van Wolfswinkel: 'Feyenoord was voor mij zeker een optie'

Ricky van Wolfswinkel had best oren gehad in een transfer naar Feyenoord. De voormalig aanvaller van Vitesse en FC Utrecht speelde het voorbije seizoen in de Premier League bij Norwich City, maar zou op de Engelse velden weinig indruk maken. Na de degradatie van The Canaries werd Van Wolfswinkel verhuurd aan Saint-Étienne uit Frankrijk.

De Rotterdammers werden voor even in verband gebracht met de tweevoudig Oranje-international. "Volgens mij is de belangstelling nooit concreet veranderd in een aanbieding. Het was voor mij zeker een optie geweest. Tijdens mijn jaren in Portugal en Engeland ben ik de Eredivisie altijd op de voet blijven volgen", vertelt Van Wolfswinkel in gesprek met Voetbal International.

"Als ik toevallig in Nederland was, ging ik ook nog weleens naar FC Utrecht kijken", vervolgt de aanvaller. "De binding is altijd gebleven en ik verwacht ook wel weer een keer de stap terug te maken naar Nederland. Maar op dit moment was Saint-Étienne mijn eerste keuze."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties