'Aanvaller Kazim-Richards naar Feyenoord'

'Aanvaller Kazim-Richards naar Feyenoord'

Martin van Geel heeft een verrassende potentiële aanwinst voor Feyenoord uit de hoge hoed getoverd. Volgens De Telegraaf zijn de Rotterdammers dicht bij het aantrekken van Colin Kazim-Richards, die voor een jaar zal worden gehuurd van Bursaspor. Met de naderende komst van de in Engeland geboren Turk wordt de zoektocht naar een nieuwe goalgetter niet gestaakt.

De 27-jarige Kazim-Richards (ook wel bekend onder de naam Kazim-Kazim) kan in het centrum van de aanval uit de voeten, maar Van Geel staakt de zoektocht naar een opvolger voor Graziano Pellè niet. John Guidetti, Bas Dost en Duván Zapata blijven de belangrijkste kandidaten. Omdat Feyenoord er rekening mee houdt dat de nieuwe spits pas tegen het einde van de transfermarkt kan worden binnengehaald, wordt Kazim-Richards gestrikt om Fred Rutten meer lucht te geven.

Feyenoord speelt vrijdag thuis tegen sc Heerenveen en neemt het volgende week in de Europa League op tegen Zorya Luhansk. De Rotterdammers doen er alles aan om Kazim-Richards voor laatstgenoemd duel tijdig speelgerechtigd te krijgen. Kazim-Richards begon zijn loopbaan bij het Engelse Bury en belandde via Brighton and Hove Albion en Sheffield United bij de Turkse topclub Fenerbahçe. Verder speelde hij nog voor Toulouse, Galatasaray, Olympiacos, Blackburn Rovers en Bursaspor en de aanvaller deed internationale ervaring op in de Champions League en op het EK. Kazim-Richards speelde 35 interlands voor Turkije.

Lees meer over
Kazim-Richards
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties