'Feyenoord krijgt concurrentie om handtekening Guidetti'

'Feyenoord krijgt concurrentie om handtekening Guidetti'

GERUCHTEN-TOPIC | In dit topic worden alle Feyenoord-gerelateerde geruchten geplaatst. De betrouwbaarheid van vele bronnen zijn niet of nauwelijks te controleren dus neem sommige berichten met een korreltje zout.

12-08-2014 | 'Feyenoord krijgt concurrentie om handtekening Guidetti'
Feyenoord heeft er een geduchte concurrent bij in de strijd om de handtekening van John Guidetti. De Zweedse spits staat, naast Feyenoord, ook in de belangstelling van Juventus. Machester City, de werkgever van Guidetti, verlangt zo’n vijf miljoen euro voor de diensten van de spits, die eerder actief was in het shirt van Feyenoord. (Daily Mail)

10-08-2014 | 'Feyenoord kan ook komst Zapata vergeten'
De kans dat Duvan Zapata deze zomer naar Feyenoord vertrekt is bijzonder klein geworden. De spits van Napoli stond onder andere in de belangstelling van de club uit Rotterdam en het Italiaanse Torino. Rafa Benitez, trainer van Napoli, laat weten dat Zapata niet verkocht of verhuurd mag worden. De Colombiaanse aanvaller zal dit seizoen gewoon deel uit maken van de selectie van de club uit Napels. (Il Mattino)

10-08-2014 | 'Van Geel in gesprek met United over Kongolo'
Britse media maken zondag melding van een oriënterend gesprek tussen de manager van the Mancunians en technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord, over Oranje-international Terence Kongolo. Het is niet duidelijk wat Manchester United van plan is. Kongolo tekende immers drie weken geleden een nieuw contract met Feyenoord, tot de zomer van 2017. De twintigjarige verdediger, die vorig seizoen doorbrak in Rotterdam-Zuid en met Oranje mee mocht naar het WK in Brazilië, vond het nog te vroeg voor het buitenland en zag zijn nieuwe contract in De Kuip als ‘een mooie beloning’. (Voetbalzone)

UPDATE 12:15 | Rutten tegenover FOX Sports vooraf het duel ADO - Feyenoord: 'Ik weet niets van Kongolo gerucht, maar ik kan het me eerlijk gezegd niet voorstellen.'

04-08-2014 | 'Benitez wil Zapata niet laten gaan'
Volgens de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport is coach Benitez van Napoli vooralsnog degene die een overgang van Zapata blokkeert. Torino zou al zes maanden bezig zijn met een eventuele overgang van de Colombiaanse spits, maar Napoli nog niet zover hebben kunnen krijgen. Feyenoord heeft zich daarbij gemengd als concurrent. Benitez zou zijn derde spits echter niet kwijt willen en overweegt hem in te zetten in de vierde voorronde van de Champions League omdat Higuain dan nog niet volledig fit is. (Netwerk.to)

03-08-2014 | 'Napoli vraagt week bedenktijd aan Feyenoord'
De reis van technisch directeur Martin van Geel naar Napels lijkt op korte termijn niet veel op te leveren. Feyenoord is geïnteresseerd in Napoli-spits Duvan Zapata, maar zijn huidige werkgever zou om een week bedenktijd hebben gevraagd. De club wil coach Rafael Benitez de tijd geven om een beslissing te nemen of Zapata (tijdelijk) mag vertrekken. De Rotterdammers zouden naar verluidt een bod van vijf miljoen euro hebben neergelegd in Italië, maar zij moeten dus nog even wachten op een antwoord. (Area Napoli)

01-08-2014 | 'Spits Şişmanoğlu verkast niet naar Feyenoord'
Feyenoord kan de komst van Besiktas-spits Ömer Şişmanoğlu vergeten. De aanvaller heeft vanavond bekend gemaakt waar hij dit seizoen zijn wedstrijden zal spelen. De keuze van Şişmanoğlu is gevallen op het Turkse Eskişehirspor, de nummer zeven van vorig seizoen. Feyenoord was ook geïnteresseerd in de diensten van de aanvaller, maar vist dus achter het net. (Haber1903)

Lees meer over
Geruchten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties