'Van mij mocht Stefan de Vrij deze zomer vertrekken'

'Van mij mocht Stefan de Vrij deze zomer vertrekken'

Sven van Beek startte zondagmiddag in de basisopstelling van Feyenoord in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. De verdediger moest de afgelopen seizoenen genoegen nemen met een plaats op de reservebank van de Rotterdamse club. Sinds het vertrek van Stefan de Vrij ziet de plaats van Van Beek bij de club er anders uit.

Van Beek nam deze zomer de plaats van Stefan de Vrij in de basisopstelling van de Rotterdammers over, maar dit had anders kunnen lopen. 'Van mij mocht Stefan de Vrij vertrekken, dan had ik ook kans om te spelen', zegt hij in gesprek met NUsport. 'Als hij was gebleven, dan had ik nu waarschijnlijk op de bank gezeten.'

De 20-jarige verdediger maakte in de wedstrijd tijdens de voorronde van de Champions League een fout, waardoor Besiktas op voorsprong kwam. De verdediger heeft de fout inmiddels achter zich gelaten. 'Je kunt wel blijven treuren, maar daar heb ik niks aan', aldus Van Beek. 'Je moet om leren gaan met het maken van fouten. Je moet er gelijk weer staan. Dat is voor een jonge speler als ik niet altijd even makkelijk, omdat je altijd alles goed wil doen in andermans ogen', besluit hij.

Lees meer over
Sven van Beek Stefan de Vrij Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties