Invaller Te Vrede over doelpunt: 'Zeker geen lange neus'

Invaller Te Vrede over doelpunt: 'Zeker geen lange neus'

Spits Mitchell te Vrede moest vandaag aan het begin van de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Trainer Fred Rutten koos voor Elvis Manu in plaats van Te Vrede. 'Je weet dat er wisselingen kunnen plaatsvinden in het voetbal', concludeert Te Vrede tegenover Fox Sports.

'Ik zag vanmorgen tijdens de laatste bespreking dat ik niet zou gaan starten tegen ADO', zegt Te Vrede. 'De trainer koos voor Manu, een ander type speler dan dat ik ben. Elke voetballer wil spelen, ik ook. Het enige wat je op zo’n moment kan doen is oppakken en gretig op de bank gaan zitten'. zegt hij.

Uiteindelijk mocht Te Vrede in de 58ste minuut invallen in plaats van Boetius, waardoor Manu naar de flank verhuisde. 'Je wilt het tegendeel bewijzen en hard werken voor het team als je alsnog het veld in komt', zegt de rechtspoot. 'Ik kreeg een eerste kopkans na een voorzet van Luke (Wilkshire, red.), maar die ging er niet in. Gelukkig kwam er later nog een kans, en die scoorde ik', zegt Te Vrede. 'Mijn goal is zeker geen lange neus richting de trainer. Het is een lekker gevoel, de ontlading was groot en ik was blij voor het team. Het was een moeizame pot. Het was de eerste wedstrijd van het seizoen, dus het kan alleen maar beter', besluit de spits.

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties