Rutten over Te Vrede: 'Hij gaf het goede antwoord'

Rutten over Te Vrede: 'Hij gaf het goede antwoord'

Fred Rutten wist in zijn eerste Eredivisie-wedstrijd als trainer van Feyenoord een overwinning te boeken. De wedstrijd tegen ADO Den Haag was alles behalve een makkelijke overwinning. De trainer ziet, ondanks de krappe overwinning, toch lichtpunten. 'Ik heb veel goede dingen gezien', zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

De trainer plaatste Mitchell te Vrede vandaag op de bank aan het begin van de wedstrijd. Uiteindelijk wist Te Vrede, als invaller, het net te vinden. 'Ik ben erg tevreden dat hij hem maakt. Ik startte met hem op de bank omdat ik verwachtte dat ADO druk ging zetten en dan wil ik snelheid voorin hebben', aldus Rutten. 'Ik snap dat de media dan meteen gaat zeggen dat Te Vrede niet goed genoeg zou zijn, maar ik kijk naar wat het beste in ten opzichte van de tegenstander. Mitchell is een professional en hij gaf het goede antwoord.'

De trainer geeft ook toe dat Feyenoord geen goede wedstrijd speelde. 'Het is de start van het seizoen en dat is volgens mij toch sprokkelen. Ik heb nog maar weinig clubs gezien die meteen goed spelen, mits ze al zes weken lang met dezelfde groep kunnen trainen', zegt hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties