Elvis Manu over krappe overwinning: 'Eind goed, al goed'

Elvis Manu over krappe overwinning: 'Eind goed, al goed'

Feyenoord wist vandaag in de laatste minuut van de officiële speeltijd in de wedstrijd tegen ADO Den Haag een overwinning in de wacht te slepen. Elvis Manu startte in de basiself tegen de club uit Den Haag in plaats van spits Mitchell te Vrede. Manu kijkt terug op een spannende wedstrijd: 'Het kon alle kanten op', zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

'Deze wedstrijd voelt als eind goed, al goed. Als je in de laatste minuut scoort mag je blij zijn', zegt Manu. 'We rekenden er op dat er nog wel een kans zou komen, en dat gebeurde ook.' Mitchell te Vrede kwam in de 58ste minuut het veld in, waardoor Manu verplaatst werd naar de buitenkant. Uiteindelijk wist Mitchell te Vrede het winnende doelpunt te maken. 'Mitchell was erg scherp', vervolgt Manu. 'Ik heb geen vervelende gevoelens dat Te Vrede wel scoort, waar mij dat niet lukte. We zijn een team. Deze keer scoort Te Vrede en vorige week was ik het', concludeert Manu.

Elvis Manu maakte in de wedstrijd tegen ADO Den Haag een overtreding waardoor hij een gele kaart pakte. Journalist Jan Dirk Stouten vond dat het ook rood had mogen zijn. 'Ik ging druk zetten op Zuiverloon', zegt de aanvaller. 'Ik zette een blok, en hij (Zuiverloon, red.) draaide in. Daardoor raakte in hem op zijn kuit, ik heb hem nooit willen blesseren,' Verslaggever Jan Dirk Stouten moest denken aan de Elvis Manu in zijn tijd bij Excelsior. 'Dat is allemaal verleden tijd. Daar heb ik niet meer mee bezig', zo besluit Manu.

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties