'Gevoel dat we van Feyenoord kunnen winnen'

'Gevoel dat we van Feyenoord kunnen winnen'

Roland Alberg kijkt met veel vertrouwen vooruit naar het eerste competitieduel van ADO Den Haag. De middenvelder denkt dat zijn ploeg zondag net als vorig seizoen van Feyenoord kan winnen.

Alberg was afgelopen seizoen de grote plaaggeest van Feyenoord, door in het onderlinge competitieduel in het Kyocera Stadion de winnende treffer voor zijn rekening te nemen. De middenvelder denk dat zijn ploeg zondag opnieuw voor een zege op de Rotterdammers kan zorgen. "We hebben het gevoel dat we van Feyenoord kunnen winnen", laat hij weten aan Omroep West.

"Iedereen is er klaar voor. Tuurlijk blijft Feyenoord een goede ploeg, maar ik heb er vertrouwen in dat wij gaan winnen", vervolgde Alberg, die de wedstrijd van vorig seizoen nog goed voor de geest kan halen. "Vorig jaar stonden we bij de rust met 2-0 voor. Er hing geen vuiltje aan de lucht. Op een gegeven moment werd het toch 2-2. Uiteindelijk scoorde ik de 3-2."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties