Rutten lyrisch over Manu: 'Hij heeft veel kwaliteiten'

Rutten lyrisch over Manu: 'Hij heeft veel kwaliteiten'

Fred Rutten is erg te spreken over Elvis Manu. De Feyenoorder versierde in de eerste wedstrijd tegen Besiktas een strafschop en scoorde zelf in het tweede duel. De oefenmeester van de Rotterdammers wil echter niet te lovend zijn over de aanvaller; hij hoopt nog altijd op een nieuwe spits.

"Ik zie iets in hem," zegt Rutten tegenover het Algemeen Dagblad. "Als je hem ontleedt als speler kom je tot de conclusie dat hij veel kwaliteiten heeft die vereist zijn in het topvoetbal. Hij is snel, heeft scorend vermogen, hij kan een verdediger uitspelen en is fysiek heel sterk. Maar nu stop ik, anders denkt de club straks dat ik geen nieuwe spits meer nodig heb, haha."

Ondanks dat Rutten de door hem gewenste spits nog niet heeft, is hij na zijn eerste weken in Rotterdam positief. "Na de transferwindow kan in de Eredivisie straks alles anders zijn. Of mijn handen niet jeuken als het gaat om het binnenhalen van nieuwe spelers? Nee, ik heb mij bij het tekenen van mijn contract geconformeerd aan de organisatiestructuur van de club."

Lees meer over
Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties