Lens over Europa League-tegenstander Feyenoord: 'Bizar'

Lens over Europa League-tegenstander Feyenoord: 'Bizar'

Jeremain Lens kent Zarja Loegansk, de tegenstander van Feyenoord in de laatste voorronde van de Europa League, goed. Hij speelde met zijn club Dinamo Kiev in de nationale competitie van Oekraïne regelmatig tegen de ploeg, maar benadrukt bij Helden Online dat Zarja Loegansk momenteel niet erg goed draait.

Loegansk ligt in het oosten van Oekraïne, in het gebied waar de ramp met vliegtuig MH17 plaatsvond. "Bizar dat Feyenoord moet spelen tegen een club die normaal speelt op nog geen honderd kilometer van de plek waar het vliegtuig neer kwam", zegt de 26-jarige Lens. "Maar de club speelt nu zijn wedstrijden vooral in Kiev. Vorig jaar had Loegansk trouwens een goede ploeg, we hebben een keer van ze gewonnen en een keer van ze verloren. Dit seizoen zijn ze een stuk minder, de eerste twee competitiewedstrijden hebben ze allebei verloren."

Lens zelf staat nog altijd onder contract bij Dinamo Kiev. Hoelang dat zo blijft, weet hij niet. "Ik heb al meerdere keren gezegd dat ik open sta voor een mooie club. Maar ik vind het ook niet fair tegenover Dinamo om dat steeds te herhalen. Ik ben nu hier en heb met mijn volle verstand voor Dinamo Kiev getekend. Als ik hier blijf, dan zal ik mijn werk doen en me voor de volle honderd procent inzetten", aldus de Oranje-international.

Lees meer over
Lens
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties