Immers: 'Besiktas hadden we vanavond toch liggen'

Immers: 'Besiktas hadden we vanavond toch liggen'

Lex Immers haalt veel positieve zaken uit de in zijn ogen onnodige uitschakeling in de Champions League. De mdidenvelder van Feyenoord vindt dat de Rotterdammers veel progressie hebben geboekt. Vorige week werd al met 1-2 verloren van Besiktas.

De return in Turkije eindigde in 3-1, maar het spel van Feyenoord was beter. "Er komt steeds meer voetbal in, vergelijk ons maar met een week eerder. En vanavond hadden we Besiktas toch liggen." Elvis Manu maakte in de tweede helft de gelijkmaker, waarna het even leek of Feyenoord nog voor een stunt ging zorgen.

"Ik kreeg de bal voor mijn voeten, in een flipperkast-situatie. Ik moest snel schieten en deed dat met buitenkant rechts. De keeper had 'm, helaas, dat is gewoon pech en extra zuur dat Besiktas dan snel de 2-1 maakt. Dan is het allemaal voorbij en doet die derde goal er niet meer toe", besluit Immers tegenover Voetbal International.

Lees meer over
Elvis Manu Lex Immers Immers Besiktas
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties