Mathijsen en Immers balen: 'Zo'n bal moet erin'

Mathijsen en Immers balen: 'Zo'n bal moet erin'

Feyenoord verloor woensdagavond met 3-1 van Besiktas en daardoor zit het Champions League-avontuur van de Rotterdammers er na twee wedstrijden alweer op. Het duel in Istanbul had echter heel anders kunnen lopen, als Lex Immers bij een 1-1 tussenstand Feyenoord op voorsprong had gezet. Immers kreeg een enorme kans om te scoren, maar slaagde daar niet in.

Het schot van de Hagenaar werd gepakt door doelman Tolga Zengin en even later scoorde Demba Ba namens Besiktas wel. Na afloop was de teleurstelling groot, ook bij Joris Mathijsen: "Zo'n bal moet erin op dit niveau", zei de routinier in gesprek met de NOS. "In de competitie kun je daar nog wel eens mee wegkomen, maar op dit niveau niet. Dat had het kantelpunt kunnen zijn."

Immers baalde zelf ook van de gemiste kans: "Ik kreeg de bal voor mijn voeten, in een flipperkast-situatie", zei hij tegen Voetbal International. "Ik moest snel schieten en deed dat met buitenkant rechts. De keeper had 'm, helaas, dat is gewoon pech en extra zuur dat zij dan snel de 2-1 maken. Dan is het allemaal voorbij en doet die derde goal er niet meer toe."

FOTO: Feyenoord.nl

Lees meer over
Lex Immers Immers Mathijsen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties