Manu: 'We hadden wat mannelijker mogen zijn'

Elvis Manu kwam in de tweede helft in de ploeg voor Mitchell Te Vrede. De aanvaller was direct belangrijk voor Feyenoord door de gelijkmaker te scoren in de 74ste minuut. 'Ik zag een verdediger aankomen en ik wilde de bal eroverheen wippen en hij ging er mooi in.' reageerde Manu na afloop tegenover RTV Rijnmond.

'Heel teleurstellend, ik denk dat we beide wedstrijden genoeg kansen hebben gehad. Na de 1-1 hadden we ze beet vandaag en door moeten drukken. Lex Immers kreeg nog een grote kans op de voorsprong, als die erin vliegt raken zij het helemaal kwijt, dan kon je het misschien nog wel beslissen.'

De verdediging van Feyenoord zag er niet goed uit bij de goals van Demba Ba. 'Ik denk dat we te makkelijk de doelpunten hebben weggegeven, sommige momenten mogen we wel wat feller zijn. Het is Europees voetbal, Besiktas klets er wel vol op als de bal voor de goal komt. Wij niet en dat doet ons uiteindelijk de das om.'