Clasie: 'Besiktas is qua kansen en counters verder dan wij'

Clasie: 'Besiktas is qua kansen en counters verder dan wij'

Jordy Clasie zag veel gelijkenissen tussen de eerste en tweede wedstrijd tegen Besiktas. Feyenoord verloor in De Kuip al met 1-2 en die uitslag konden ze bij lange na niet rechtzetten. De Turkse tegenstander zegevierde dit keer met 3-1.

'We waren wederom niet kansloos. Besiktas liet ons voetballen en wachten op één foutje. Dat hebben ze achteraf goed gedaan. We waren zeker niet minder, maar de foutjes zijn genadeloos afgestraft', analyseerde de aanvoerder van Feyenoord.

Het ging beter dan vorige week al was dat aan de uitslag niet af te lezen. 'In de eindfase was het net niet, maar we waren gevaarlijker dan vorige week. Zij zijn qua kansen en counters gewoon verder dan wij. Voetballend waren we in ieder geval niet de mindere', constateerde hij.

Elvis Manu gaf Feyenoord met de gelijkmaker wel nog hoop, maar het mocht dus niet baten. De Rotterdammers moeten zich nu concentreren op de vierde voorronde van de Europa League. ‘Je wil Europees voetbal. Nu moeten we voor onszelf en voor de club spelen voor Europa League.’

Lees meer over
Elvis Manu Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties