Besiktas-trainer Bilic: 'Het wordt een moeilijke wedstrijd'

Besiktas-trainer Bilic: 'Het wordt een moeilijke wedstrijd'

Feyenoord kreeg in de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League met 1-2 klop van Besiktas. In Turkije rekent men erop dat de grootmacht uit Istanbul de klus eenvoudig klaart in de thuiswedstrijd, maar zo simpel ligt het volgens trainer Slaven Bilic niet. Volgens de Kroaat is Feyenoord wel degelijk nog gevaarlijk.

“Ik begreep dat wij al in de play-offronde staan”, doelt Bilic op de persconferentie op de berichtgeving in de Turkse media. “Dat is zeker niet het geval. Het wordt een moeilijke wedstrijd. Wij hebben een voordeel door de uitslag van het eerste duel, maar de spelers van Feyenoord zijn hier niet als toeristen.”

In Rotterdam was Atiba Hutchinson een van de beste spelers van Besiktas. De Canadees kent Feyenoord goed, want hij speelde in het verleden voor PSV. “Ik heb altijd goed gespeeld tegen Feyenoord, ze komen maar niet van me af”, laat Hutchinson optekenen via de officiële kanalen van de wereldvoetbalbond FIFA. “We speelden georganiseerd, alle spelers hielpen elkaar. Hoe goed Feyenoord ook is, het lukte ze niet om ons verweer te breken. Ik verwacht echter niet dat ze op dezelfde manier spelen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties