Groningen verkocht Feyenoord 'nee' voor Hateboer

Groningen verkocht Feyenoord 'nee' voor Hateboer

Luke Wilkshire was niet de eerste keus van Feyenoord om de vertrokken Daryl Janmaat als rechtsback op te volgen. De Rotterdammers meldden zich eerst in Groningen voor Hans Hateboer, maar zijn werkgever wilde niet meewerken aan een transfer, meldt Voetbal International.

Daarna schakelde Feyenoord dus over op de 32-jarige Wilkshire. Het is de derde routinier in een verdediging met verder Khalid Boulahrouz en Joris Mathijsen. Dat is volgens technisch directeur Martin van Geel geen probleem, aangezien er talenten aankomen.

'Overbruggingsspelers, noem ik ze, routiniers die ons helpen totdat onze talenten klaar zijn om te spelen. In dat kader moet je de komst van Boulahrouz en Wilkshire zien. Zij verdienen geen miljoenensalarissen en zijn dus niet gehaald voor een eventuele restwaarde, maar om te overbruggen. Zij moeten de talenten meehelpen zich te ontwikkelen. Het gaat om een mix in de selectie.’

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties