Immers: 'Mitchell trekt zich gelukkig niets van kritiek aan'

Immers: 'Mitchell trekt zich gelukkig niets van kritiek aan'

Martin van Geel is nog druk bezig met de komst van een nieuwe spits, maar Feyenoord zal woensdagavond tegen Besiktas moeten roeien met de riemen die het heeft. Mitchell te Vrede zal weer in de punt van de aanval staan: de aanvaller benutte vorige week nog een strafschop, waardoor Feyenoord nog een klein beetje hoop heeft op het vervolgen van het Europese avontuur.

De Rotterdammers verloren in eigen huis met 1-2 van Besiktas en zullen in Istanbul dus zeker twee keer moeten scoren. Een deel van de fans van Feyenoord vraagt zich af of Te Vrede de man is die daarvoor kan zorgen: waar enkele supporters vinden dat de spits een kans moet krijgen, leveren anderen veel kritiek. "Ik heb bij Feyenoord in dezelfde situatie gezeten", zegt Lex Immers in De Telegraaf. "Ik heb me er nooit wat van aangetrokken en gelukkig doet Mitchell dat ook niet."

Volgens Immers heeft Te Vrede potentie om uit te groeien tot een goede spits. "Pellè was in het begin ook niet alles", weet de Hagenaar. "Die heeft zichzelf pas later in zijn loopbaan in een betere positie gemanoeuvreerd." Immers wijst er ook op dat Feyenoord in de slotfase van het seizoen vier wedstrijden op rij won met Te Vrede in de punt van de aanval. Pellè was toen geschorst.

Lees meer over
Lex Immers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties