Clasie mag niet weg: 'Hij moet vertrouwen hebben'

Clasie mag niet weg: 'Hij moet vertrouwen hebben'

Terwijl Graziano Pellè, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat wel hun gewenste transfer kregen, moet Jordy Clasie bij Feyenoord blijven. De middenvelder staat in de belangstelling van Europese subtoppers en lijkt zelf het liefst te willen vertrekken, maar technisch directeur Martin van Geel houdt hem aan zijn contract.

Rond de wedstrijd tegen Besiktas liet Clasie doorschemeren dat hij een hoger niveau ambieert dan de ploeg die Feyenoord nu heeft staan. "Iedere speler moet ambities hebben, maar Jordy speelt nu drie seizoenen bij Feyenoord, hij is er precies net zo lang als ik", zegt Van Geel tegen Voetbal International. "Hij kan dus weten dat wij elk jaar erin slagen het elftal op niveau te krijgen. Dat deden we twee jaar terug, toen we onze volledige as kwijtraakten, dat deden we vorig jaar door iedereen binnenboord te houden en nu gaat ons dat wéér lukken."

"Jordy moet dus vertrouwen hebben in Feyenoord. Hij is voor ons een belangrijke speler, onze aanvoerder nota bene. Jordy kan nog stappen maken in Nederland. Vandaar dat we hem aan zijn contract zullen houden. We hebben ook onze eigen ambities, al mag je nooit wat uitsluiten. Als zich voor Clasie een club meldt die bereid is een extreem hoge transfersom neer te leggen, moeten we daarover wel gaan nadenken. Zo is de situatie bij Feyenoord ook nog steeds", aldus Van Geel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties