Kaartverkoop Klassieker start woensdag

Kaartverkoop Klassieker start woensdag

De kaartverkoop voor de eerste Klassieker van het seizoen 2014-2015 gaat morgen (woensdag 6 augustus) van start. Die ochtend kunnen Legioen Clubkaarthouders vanaf 9.00 uur ’s ochtends een kaart kopen voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Ajax, die op zondag 21 september wordt gespeeld in De Kuip.

Kaarten voor de Klassieker in De Kuip zijn te koop via TicketBox en internet. Voor deze wedstrijd geldt een verkoopregeling van 1:1, wat betekent dat (Legioen) Clubkaarthouders één kaart kunnen kopen en seizoenkaarthouders geen extra kaartje kunnen bijkopen. Tickets zijn te koop vanaf 29,50 euro per stuk.

Na de voorrangsperiode voor Legioen Clubkaarthouders gaat aanstaande zaterdag 9 augustus de kaartverkoop van start voor Clubkaarthouders. Kijk voor alle uitgebreide verkoopinformatie en om (vanaf woensdag) direct een kaart te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties