Portugese krant pakt groot uit: 'Porto gaat voor Clasie'

Portugese krant pakt groot uit: 'Porto gaat voor Clasie'

De geruchten rond Jordy Clasie beginnen steeds hardnekkiger vormen aan te nemen. Maandag pakt de Portugese krant O Jogo groot uit met de interesse van FC Porto voor de Oranje-international.

De krant meldt dat Porto vol gaat voor de komst van Clasie. Aan de overgang zitten nog wel de nodige haken en ogen, omdat PSV-doelwit Steven Defour nog niet is vertrokken én er met Casemiro al een controleur werd aangetrokken. De naam van Clasie prijkt niettemin bovenaan het verlanglijstje van Porto. Welke transfersom de biedende partij in gedachten heeft is niet bekend.

Een vertrek van Clasie zou een nieuwe dreun betekenen voor Feyenoord. De Rotterdammers hebben er geen baat bij na Graziano Pellè (Southampton), Bruno Martins Indi (FC Porto) Daryl Janmaat (Newcastle United) en Stefan de Vrij (SS Lazio) nog een steunpilaar kwijt te raken. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, zei eerder al niet mee te willen werken aan de verkoop van de 23-jarige middenvelder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties