'Op dit moment is Clasie gewoon een speler van Feyenoord'

'Op dit moment is Clasie gewoon een speler van Feyenoord'

Spelers als Graziano Pellè, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Stefan de Vrij namen afscheid van Feyenoord, maar Jordy Clasie is nog altijd werkzaam in Rotterdam. De middenvelder wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Porto. Volgens zaakwaarnemer Wessel Weezenberg is van een akkoord zeker nog geen sprake.

Tegenover A Bola bevestigt Weezenberg dat er interesse is van de Portugese grootmacht. “Maar het hangt niet alleen af van FC Porto. Op dit moment is Clasie nog gewoon een speler van Feyenoord. Eerst moeten we overeenstemming vinden met Feyenoord, daarna zien we wel wat er gaat gebeuren.”

Verder kan Weezenberg niet veel zeggen over de toekomst van de international. “Er is niet vel te vertellen, omdat er geen nieuws is”, klinkt het. De 23-jarige Clasie, die naar verluidt een vertrekwens heeft ingediend bij de clubleiding, maar dat werd later weer ontkend door zijn zaakwaarnemer.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties