'Van Beek kan betere uitgave van De Vrij worden'

'Van Beek kan betere uitgave van De Vrij worden'

Aad de Mos is niet zo'n fan van de duelkracht van de eredivisie. Tegenover de NOS vertelt hij dat dat een stuk beter kan bij de Nederlandse clubs en verwijst daarbij naar het duel tussen Feyenoord en Besiktas. De Rotterdammers voetbalde leuk, maar de Turken waren ze fysiek de baas. Maar... Er zijn altijd uitzonderingen.

"Toch staan er altijd weer jongens op die het tegendeel bewijzen", stelt De Mos. "Sven van Beek stak er bij Feyenoord tegen Besiktas met kop en schouders bovenuit. Een nieuwe groeibriljant, kan een betere uitgave van Stefan de Vrij en Ron Vlaar worden. Ik had weinig tijd nodig om dat te zien. Ballen over veertig meter op de stropdas, niet één keer, maar vijf keer gezien. Heel positief. Eigenlijk gedwongen door omstandigheden, financieel wanbeleid, krijgt de jeugd de afgelopen jaren een kans."

Van Beek is de natuurlijke opvolger van Stefan de Vrij bij Feyenoord. Vorig seizoen mocht hij al ruiken aan het grote werk en was Ronald Koeman al lovend over hem. ''Samen met Kongolo kan Feyenoord met hem tien jaar vooruit'', zo zei hij toen. Van Beek maakte als een van de weinige indruk in het Champions League-treffen met Besiktas.

Lees meer over
Sven van Beek Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties