Feyenoord wil topkandidaat Zapata huren met optie tot koop

Feyenoord wil topkandidaat Zapata huren met optie tot koop

Technisch directeur Martin van Geel stelt alles in het werk om zo snel mogelijk een nieuwe spits bij Feyenoord te presenteren, bij voorkeur nog voor de competitiestart tegen ADO Den Haag. Er zijn drie opties en Duvan Zapata is momenteel de hoogst aangeschreven.

De Rotterdammers hopen de 23-jarige Colombiaan te kunnen huren met een optie tot koop, meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Napoli blokkeerde echter eerder al eens een overgang van de lange aanvaller richting De Kuip en Feyenoord is niet de enige geïnteresseerde.

Mocht Zapata onhaalbaar blijken dan schakelt Van Geel over op Guidetti of Dost. Beide verdienen echter miljoenensalarisen en zullen moeten inleveren. 'Van Geel praat met Guidetti. Ik spreek regelmatig met Bas en zolang hij zelf niet zegt dat zijn komst onmogelijk is, is hij een kandidaat', vertelt trainer Fred Rutten in het dagblad.

Dost wordt echter iets van de laatste week van de transferdeadline. Dan zou de oud-speler van sc Heerenveen misschien voor een laag bedrag mogen vertrekken, omdat VfL Wolfsburg nog met de aanvaller in de maag zit. Maar eerst wil Feyenoord voor Zapata en Guidetti gaan.

[poll=156]

Lees meer over
Zapata
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties