Jordy Clasie zet zinnen op vertrek bij Feyenoord

Jordy Clasie zet zinnen op vertrek bij Feyenoord

Jordy Clasie vertrekt mogelijk nog deze transferperiode bij Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdamse club wil zich in het buitenland doorontwikkelen en heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Dat heeft de zaakwaarnemer van Clasie laten weten aan RTV Rijnmond.

Volgens zaakwaarnemer Wessel Weezenberg zijn er meerdere clubs geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder. FC Porto, dat eerder al Bruno Martins Indi overnam van Feyenoord, is één van die ploegen. Ook het Italiaanse Fiorentina is gecharmeerd van de 23-jarige international, die afgelopen zomer doorbrak op het WK.

Clasie staat bij Feyenoord op het punt om aan zijn vierde seizoen in Rotterdamse dienst te beginnen. Mocht de club zijn aanvoerder daadwerkelijk van de hand doen dan levert dat Feyenoord wederom vele miljoenen op. Clasie heeft namelijk nog een contract tot 2016 in De Kuip.

Eerder deze transferperiode verkocht Feyenoord al sterkhouders Graziano Pellè, Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij. Voor dat viertal streek de Rotterdamse club al iets meer dan dertig miljoen euro op.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties