'Manchester United heeft nooit contact opgenomen'

'Manchester United heeft nooit contact opgenomen'

Stefan de Vrij mag zich sinds woensdag speler van SS Lazio noemen. De verdediger werd gisteren gepresenteerd bij zijn nieuwe club. Tegenover de Italiaanse pers vertelde De Vrij dat er verschillende clubs geïnteresseerd waren in de diensten van de verdediger. Zijn gevoel voor een overgang naar Lazio Roma was het beste, in vergelijking met andere geïnteresseerde clubs.

'Voor het wereldkampioenschap voetbal was Lazio de enige club die geïnteresseerd in mij was', zegt Stefan de Vrij tijdens zijn presentatie. 'Na het WK waren er ook andere clubs geïnteresseerd, en heb ik de verschillende opties geëvalueerd, maar het beste gevoel had ik bij deze club', zegt hij.

Voor de overgang van De Vrij naar de Italiaanse club, was volgens de geruchtenstroom onder andere Machester United geinteresseerd in De Vrij. Over de clubs die ook geïnteresseerd waren in de verdediger wil De Vrij niet veel vertellen. 'Ik denk niet dat het eerlijk is om namen te noemen van clubs die ook contact met mij hebben genomen over een transfer. Ik kan wel zeggen dat Manchester United daar niet bij zat.'

Lees meer over
Manu Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties