Feyenoord A1 in Zuid-Afrika live op Fox Sports

Feyenoord A1 in Zuid-Afrika live op Fox Sports

Feyenoord A1 speelt vrijdag (vandaag) de eerste groepswedstrijd tijdens het internationale jeugdtoernooi Onder 19 in het Zuid-Afrikaanse Durban. De ploeg van trainer Roy Makaay neemt het om 17.15 uur Nederlandse tijd op tegen Zuid-Afrika onder 19. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden op FOX Sports Eredivisie 1. De uitzending begint om 17.10 uur.

Naast Zuid-Afrika onder 19 zitten ook de hoogste jeugdelftallen van Everton en Santos bij Feyenoord in de poule. Aanstaande zondag speelt A1 tegen Everton, het duel met Santos wordt aanstaande dinsdag gespeeld. Ook deze wedstrijden zijn rechtstreeks te zien op FOX Sports.

Feyenoord A1 reisde afgelopen zaterdag via Dubai naar Zuid-Afrika, waar op maandag de eerste training op het programma stond. Woensdag was de ploeg aanwezig bij de officiële opening van het toernooi in het WK-stadion van Durban. Donderdag werden de eerste wedstrijden tijdens het toernooi afgewerkt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties