Van Hooijdonk assistent Jong Oranje

Van Hooijdonk assistent Jong Oranje

Pierre van Hooijdonk wordt bij Jong Oranje assistent van bondscoach Adrie Koster, die onlangs als opvolger van Albert Stuivenberg werd aangesteld. De oud-spits was vorig seizoen nog trainer van het gecombineerde beloftenelftal van Feyenoord en Excelsior.

Afgelopen WK was er nog een conflict tussen Van Hooijdonk en Robin van Persie. De aanvoerder van Oranje haalde hard uit naar zijn voormalig ploeggenoot, die zich kritisch over Van Persie had uitgelaten.

Guus Hiddink, de kersverse bondscoach van Oranje, was duidelijk. "Er komt op korte termijn een gesprek. Het is duidelijk dat er nog wat oud zeer zit. Robin en Pierre moeten als grote kerels bij elkaar gaan zitten. We kunnen dan het verleden gebruiken om goed naar de toekomst te kijken. De rol van Pierre heeft niet direct betrekking op Oranje, maar als er sluimerende zaken zijn, pak ik ze het liefst direct bij de kop".

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties