Schaken was uitgesproken: 'Geen excuses zoeken'

Schaken was uitgesproken: 'Geen excuses zoeken'

Jordy Clasie en Lex Immers riepen na de wedstrijd tegen Besiktas op tot versterkingen, maar Ruben Schaken was misschien wel het meest uitgesproken met verwijten richting de directie. Dat kwam mede door zijn onfortuinlijke rol als rechtsback.

'We hebben het daar intern met elkaar over gehad. De conclusie? Dat niemand bij Feyenoord zich dient te verschuilen achter excuses. Wij als directie niet, maar ook de spelers niet. Wij werken hier al jarenlang heel hard aan een klimaat van optimaal, maximaal presteren. Van eigen verantwoordelijkheid', vertelt td Martin van Geel in het Algemeen Dagblad.

'Daarin geldt: geen excuses zoeken, nooit naar anderen wijzen', gaat hij verder. 'Kritiek leveren mag altijd, maar dan wel intern. Dit Feyenoord had niet van Besiktas hoeven verliezen. Als dat wél gebeurt, dan heeft iedereen daarin zijn eigen verantwoordelijkheid. Wij als clubleiding, maar óók de spelers. Niet jezelf achter iets of iemand anders verschuilen als je verliest.'

Lees meer over
schaken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties