UEFA start onderzoek naar ongeregeldheden in De Kuip

UEFA start onderzoek naar ongeregeldheden in De Kuip

De UEFA is een onderzoek gestart naar de ongeregeldheden tijdens de wedstrijd van Feyenoord tegen Besiktas. De club is vast van plan om eventuele boetes op de ordeverstoorders te verhalen. Dat meldt het Rotterdams dagblad vandaag.

De supportersvereniging noemt de spreekkoren schandelijk. 'Dit zijn excessen uit het voetbal die wij er niet uit krijgen. Als de stadionspeaker oproept hiermee te stoppen, krijgt hij eerst een staande ovatie, maar daarna gaat de rest weer door', vertelt Loet van de Berg, voorzitter van de FSV.

Vooraf riep Feyenoord nog op tot 'positeve steun'. 'Het is treurig te moeten constateren dat een klein deel van de bezoekers daar geen boodschap aan heeft', stelt de club. 'We willen zo veel mogelijk ordeverstoorders, die de club benadelen en de fantastische kuipsfeer verzieken, identificeren en sanctioneren', kondigt Feyenoord aan.

Lees meer over
UEFA
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties