Basacikoglu: 'Eerst de beste van Feyenoord worden'

Basacikoglu: 'Eerst de beste van Feyenoord worden'

Bilal Basacikoglu speelt de komende jaren voor Feyenoord. De pas 19-jarige aanvaller van sc Heerenveen maakt voor 3,5 miljoen euro de overstap naar Rotterdam. Volgens de jeugdinternational komt hij terecht bij de mooiste club van Nederland.

"Zeker! De fans, de stad, de passie; Feyenoord heeft alles wat voetbal mooi maakt. Het is een club die met vechtlust voor de titel wil gaan. Ajax en PSV zijn ook topclubs, maar Feyenoord is completer. Ik weet niet of die andere clubs interesse hadden. Over buitenlandse interesse heb ik wel wat gelezen, maar meer ook niet'', vertelt het talent tegenover SoccerNews.nl.

Uiteindelijk moet Feyenoord echter een tussenstation zijn in zijn carrière, zo hoopt hij. "Ja, dat is zo. Ik ben nog jong. Natuurlijk droom ik ook van clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Bayern München. Wanneer ik die stap wil maken, kan ik nu nog niet zeggen. Ik kijk echt van dag tot dag. Eerst moet ik de beste bij Feyenoord worden. Als dat lukt, dan ben ik klaar voor de absolute top."

Basacikoglu wil uiteraard prijzen winnen. "Ik hoop mijn bijdrage te leveren. Vorig seizoen werd Feyenoord tweede, maar de titel zat er zeker in. Ik ga niet zeggen dat ik Feyenoord kampioen ga maken, maar we zullen zeker meedoen om de landstitel. Of Feyenoord dringend meer versterkingen nodig heeft, weet ik niet. Om daarover te oordelen moet ik eerst een tijdlang hebben meegetraind."

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties