Wilkshire trainde al mee: 'Ontzettend veel zin'

Wilkshire trainde al mee: 'Ontzettend veel zin'

Luke Wilkshire heeft donderdag direct zijn eerste training bij Feyenoord afgewerkt. Kort nadat hij zijn contract in De Kuip had getekend, spoedde de verdediger zich naar het trainingsveld. Daar werkte hij samen met assistent-trainer Patrick Greveraars een individuele sessie af, terwijl er voor de basisspelers van het afgelopen duel met Besiktas een uitlooptraining op het programma stond.

Voor Wilkshire zijn het drukke dagen, want nog maar twee dagen geleden werd hij vader van een dochter. ‘Het is dus een spannende tijd, maar ik weet zeker dat er mooie dingen in het verschiet liggen’, vertelde de Australiër kort voor zijn eerste training op Varkenoord. ‘Feyenoord is een geweldige club met een fantastisch stadion en geweldige supporters. Ik heb ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan.’

Wilshire speelde op 30 juni van dit jaar zijn laatste wedstrijd. Nadat zijn contract bij Dinamo Moskou ten einde was, hield hij zelf zijn conditie op peil. ‘Ik ben fit, maar heb nog wat werk te verrichten voordat ik echt klaar ben om wedstrijden te spelen’, zei hij.

Op het trainingsveld werd Wilkshire herenigd met Fred Rutten, de trainer die hem in 2006 van Bristol City naar FC Twente haalde. ‘Deze trainer was voor mij een belangrijke reden om voor Feyenoord te kiezen. Los daarvan heb ik altijd in mijn hoofd gehad dat ik nog wel eens terug zou willen keren naar Nederland. Ik hoop bij Feyenoord met mijn ervaring iets te kunnen toevoegen aan dit team, waarin ik veel potentie zie.’

Foto: Feyenoord.nl

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties