Behouden scheldende Clasie wordt zware klus

Behouden scheldende Clasie wordt zware klus

Na het vertrek van Stefan de Vrij mag geen enkele basiskracht De Kuip meer verlaten. Maar het behouden van aanvoerder Jordy Clasie wordt een steeds grotere opgave nu in ieder geval Champions League-voetbal lijkt uitgesloten door een 1-2 verlies tegen Besiktas in de eigen Kuip.

'Dit wordt mijn vierde jaar bij deze club, het WK smaakte naar meer en ik wil op het hoogste niveau worden...', waren de duidelijke woorden van de kleine middenvelder na afloop. Even daarvoor had hij Joris Mathijsen de huid volgescholden. Want het waren juist de routiniers die gisteren in de fout gingen.

Met een troebel uitzicht op een internationaal podium voor Feyenoord, wordt de missie om Clasie niet te laten vertrekken alsmaar moeilijker. De hulpeloosheid straalde van de international af. Een oproep voor snelle versterkingen komt in ieder geval te laat voor dit tweeluik met Besiktas.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties