Clasie: 'Ik ben hier al vier jaar en wil graag hoger spelen'

Clasie: 'Ik ben hier al vier jaar en wil graag hoger spelen'

Jordy Clasie vindt dat Feyenoord erg onder de maat heeft gepresteerd tijdens de 1-2-nederlaag tegen Besiktas. Door het verlies is de Champions League erg ver weg voor de Rotterdammers. "We hebben eigenlijk geen kans weten te creëren", aldus een realistische Clasie tegenover FOXSports.

"We hebben het leuk gedaan tot de eindfase, maar daar hield het wel op. Het draait op dit niveau om de details en daar gaat het mis." Daarbij wees Clasie naar de eerste goal uit een spelhervatting. "We hebben duidelijke afspraken bij de corners. Toch geven we zomaar een goal weg en dan wordt het wel heel erg lastig."

Besiktas vond Clasie dan ook een stuk beter. "We kunnen heel veel van ze leren. Vooral hoe ze staan en niets weggeven." Clasie zag veel sterkhouders vertrekken. "Het is heel jammer dat er niet op tijd nieuwe spelers zijn om de Champions League te halen. Ik ben hier al vier jaar en wil graag hoger spelen. Mocht de Champions League niet halen, maar daarna is de Europa League ook belangrijk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties