'Clasie is klaar voor vertrek, maar hij hoeft niet weg'

'Clasie is klaar voor vertrek, maar hij hoeft niet weg'

Net nu er een belangrijke wedstrijd in de voorronde van de Champions League op het programma staat en Feyenoord al vier basisspelers kwijt raakte, dreigt opnieuw een belangrijke pion van de Rotterdammers het ruime sop te kiezen.

Jordy Clasie is een gewild object van onder meer FC Porto en zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg geeft aan dat hij nog meer interesse van andere clubs verwacht. ,,Natuurlijk móet Clasie niet weg bij Feyenoord'', zegt de spelersmakelaar tegen FOX Sports. ,,Maar hij is wel klaar voor een vertrek.''

Het management van de speler snapt dat de noodzaak om te verkopen niet meer aanwezig is in De Kuip. Feyenoord haalde met de transfers van Graziano Pellè, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Stefan de Vrij deze zomer al 33 miljoen euro binnen.

,,Maar dat verandert niets aan Clasies ambities'', aldus Weezenberg. ,,We moeten nu niet ineens boeken gaan dichtgooien, omdat Feyenoord andere spelers heeft verkocht. Zo vind ik ook dat Feyenoord de vraagprijs voor Jordy niet moet aanpassen, omdat er al vier jongens zijn vertrokken. Het lijkt mij dat er gewoon een marktconforme prijs voor Clasie gevraagd moet worden.’’

FC Porto behoort nog steeds tot de geïnteresseerde clubs, maar Weezenberg vermoedt dat het daar niet bij blijft. Naar verluidt gaan Engelse clubs meedingen naar de handtekening van Clasie. Porto heeft vooralsnog 8 miljoen euro over voor de middenvelder en international.

Oftewel; de kans is groot dat Feyenoord voor 31 augustus nog een basisspeler en publiekslieveling kwijt raakt. Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord wil daar niet aan. Volgens hem is een vertrek van Clasie 'onbespreekbaar', zo laat hij kort en duidelijk weten tegenover FOX Sports.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties