Kongolo ziet Bruno Martins Indi als voorbeeld

Kongolo ziet Bruno Martins Indi als voorbeeld

Zijn 16-jarige broertje is een avontuur bij Manchester City aangegaan, maar Terence Kongolo blijft nog enkele jaren voetballen in De Kuip. De 1.90 meter lange centrumverdediger wil de weg volgen die Bruno Martins Indi heeft afgelegd.

Kongolo is daarom ook ‘trots en blij’ dat hij juist het rugnummer 5 van Martins Indi heeft gekregen voor zijn tweede seizoen in het eerste van Feyenoord, schrijft De Telegraaf. 'Ik zie dit contract en dit rugnummer als een geweldige beloning’, zei Kongolo tegen zijn familie en boezemvriend Jean-Paul Boëtius, die ook bij de ondertekening aanwezig was.

Tekenend was ook de overhandiging van zijn WK-shirt aan het Feyenoord Museum. In de vitrini hing namelijk al het shirt van oud-ploeggenoot Martins Indi. 'Ik speel al van kleins af aan voor Feyenoord. Daarom is het voor mij speciaal dat dit shirt voortaan op deze plek hangt', legde Kongolo vervolgens uit.

Nu moet Kongolo de 'nieuwe' verdediging vorm gaan geven. Martins Indi was klaar voor de stap hogerop naar FC Porto. Voor Kongolo geldt dat nog niet. 'Voor mijn ontwikkeling is het beter bij Feyenoord te blijven. Ik kan me hier nog verder ontwikkelen. Zoveel duels heb ik nog niet achter mijn naam. Het WK was waanzinnig, nu moet er snel worden omgeschakeld naar Feyenoord.'

Lees meer over
Kongolo Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties