'Mogelijk pas eind augustus groen licht voor Dost'

'Mogelijk pas eind augustus groen licht voor Dost'

Het kan nog wel even duren voordat Feyenoord duidelijkheid heeft over het wel of niet komen van Bas Dost. De nummer één op het wensenlijstje van de Rotterdammers mag mogelijk pas een week voor de transferdeadline vertrekken.

Zijn huidige club VfL Wolfsburg is ook druk bezig op de transfermarkt en wil weten in hoeverre Dost nodig is komend seizoen. Daarom wordt er mogelijk pas een week voor het sluiten van de transfermarkt groen licht gegeven voor een transfer, meldt De Telegraaf dinsdag. Bij Feyenoord geldt hij als de ideale kandidaat om Graziano Pellè te vervangen.

De club deed al een aantal vergeefse pogingen om Dost los te weken. Wolfsburg veegde een bod van vijf miljoen euro van tafel. De Duitse club heeft zelf onder meer Romelu Lukaku op het oog, maar die overgang wil evenmin vlotten. Feyenoord kijkt ondertussen ook verder en heeft interesse in de Argentijn Hector Villalba. De aanvaller kan door een clausule in zijn contract voor 2,5 miljoen euro vertrekken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties