Morgen stille tocht voor Bryce en Daisy

Morgen stille tocht voor Bryce en Daisy

Stilte. Een minuut indrukwekkende stilte. Op deze wijze stonden tienduizenden Feijenoorders vorige week voorafgaand aan de wedstrijd tegen Real Sociedad stil bij het immense verdriet van de nabestaanden van de ramp met vlucht MH17.

MH17. Een code die voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift staat. De code van een vlucht die Kuala Lumpur als eindbestemming had moeten hebben. Als begin van vele mooie herinneringen. Een vlucht echter die zo’n abrupt einde maakte aan zo veel onschuldige levens.

Stilte. In plaats van al die mooie reisverhalen rest nu niets anders dan stilte. De stilte van verdriet.

Maar ook de stilte van het eerbetoon. En zo zal morgenavond (dinsdag 29 juli) in het Rotterdamse Ommoord worden stilgestaan bij het plotselinge verlies van de veel te jonge Bryce en Daisy. Een stel dat nog zo’n mooie toekomst voor zich had…

Klik HIER om het condoleanceregister te tekenen. Dinsdag is er voor de stille tocht ook de mogelijkheid om in de kantine van SV Ommoord het condoleanceregister te tekenen. Daarnaast zal er een box zijn waar kaarten en/of foto’s achtergelaten kunnen worden. Foto’s van Bryce en Daisy kunnen ook worden gemaild naar brycedaisy@hotmail.com.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties