Beloften op 11 augustus van start

Beloften op 11 augustus van start

Jong Feyenoord/Excelsior speelt op maandag 11 augustus de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Jong VVV/Helmond Sport. De competitie gaat van start in vier poules, waarbij Jong Feyenoord/Excelsior is ingedeeld in poule 3, samen met de beloftenteams van ADO Den Haag, FC Dordrecht, NAC Breda en VVV/Helmond Sport.

In de voorronde wordt een volledige competitie afgewerkt, waarbij alle teams zowel uit als thuis tegen elkaar spelen. Vanaf eind november van dit jaar vindt er een herverdeling plaats van de poules, waarbij de nummers 1 en 2 van elke poule verder gaan in Divisie A, waarin acht teams terecht komen. De nummers drie en vier van de vier poules gaan verder in Divisie B, terwijl de nummers vijf en zes van de poules in Divisie C terecht komen.

Jong Feyenoord/Excelsior heeft op maandag 20 oktober geen competitieprogramma. De ploeg speelt in plaats daarvan die dag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong N.E.C./FC Oss. Alle wedstrijden van Jong Feyenoord/Excelsior beginnen zoals gebruikelijk om 18.30 uur.

Het programma van Jong Feyenoord/Excelsior in Poule 3:

11 augustus Jong Feyenoord/Excelsior – Jong VVV/Helmond Sport
18 augustus  Jong ADO Den Haag - Jong Feyenoord/Excelsior
1 september Jong Feyenoord/Excelsior – Jong FC Dordrecht
15 september Jong NAC Breda - Jong Feyenoord/Excelsior
29 september    Jong VVV/Helmond Sport - Jong Feyenoord/Excelsior
6 oktober  Jong Feyenoord/Excelsior – Jong ADO Den Haag
20 oktober  Jong Feyenoord/Excelsior – Jong N.E.C./FC Oss (vr.)
3 november Jong FC Dordrecht - Jong Feyenoord/Excelsior
24 november Jong Feyenoord/Excelsior – Jong NAC Breda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties