Feyenoord richt zich op versterkingen: 'Knopen doorhakken'

Feyenoord richt zich op versterkingen: 'Knopen doorhakken'

Met het vertrek van Stefan de Vrij rondt Feyenoord voorlopig de laatste uitgaande transfer af. Bij de club richten ze zich nu volledig op het versterken van de ietwat uitgedunde selectie. Bas Dost en Héctor Villalba zijn spelers die ze bij de Rotterdammers op het oog hebben.

''We hebben de kandidaten voor de versterking in beeld en zullen op korte termijn knopen doorhakken'', bevestigt technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf. Villalba mag voor 2,4 miljoen euro vertrekken bij San Lorenzo. Een komst van Bas Dost is moeilijker, aangezien VfL Wolfsburg eerst een vervanger wil hebben.

Alle transfers die tot nu toe hebben plaatsgevonden waren ingecalculeerd. Van Pellè, Martins Indi, Janmaat en De Vrij was bekend dat ze hun zinnen hadden gezet op een transfer naar het buitenland. ''Maar nu gaat er niemand meer weg. Tenzij er werkelijk exorbitante bedragen worden geboden'', vertelt Van Geel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties