Rutten moet het zonder De Vrij doen tegen Besiktas

Rutten moet het zonder De Vrij doen tegen Besiktas

De aanstaande transfer van Stefan de Vrij, die binnen twee dagen zijn medische keuring ondergaat in Italië, komt niet op het meest ideale moment voor trainer Fred Rutten. Hij moet zijn selectie klaarmaken voor het duel tegen Besiktas van woensdagavond en ziet plots een sterkhouder vertrekken.

Feyenoord was er echter alles aan gelegen om De Vrij te verkopen. In De Kuip zijn ze al een jaar op de hoogte van het feit dat de international zijn contract, dat volgende zomer afloopt, niet zal verlengen. Lazio Roma was vooralsnog de enige club met concrete interesse.

Met Terence Kongolo kan Feyenoord in ieder geval nog over één verdedigende international beschikken. Hij zal dit seizoen misschien wel de belangrijkste pion zijn in de laatste linie van de Rotterdammers. Ook voor routinier Joris Mathijsen lijkt een rol weggelegd in de onervaren verdediging, die honderden duels aan eredivisie-ervaring getransfereerd zag worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties