Feyenoord wil eenderde transferinkomsten herinvesteren

Feyenoord wil eenderde transferinkomsten herinvesteren

Feyenoord heeft deze transferzomer al voor meer dan 33 miljoen euro aan speler verkocht. Dat is overigens niet wat de Rotterdammers ook daadwerkelijk op de bankrekening ontvangen. In sommige deals zitten bepaalde bonussen verwerkt of wordt de betaling over meerdere seizoenen uitgesmeerd.

Daarnaast zijn er nog afdrachten aan de zogenaamde ‘beloftenpools’ van Feyenoord. Op papier heeft men in ieder geval flink wat geld gebeurd voor de transfers van Graziano Pelle (bijna 10 miljoen), Daryl Janmaat (7 miljoen), Bruno Martins Indi (8 miljoen) en Stefan de Vrij (8,5 miljoen).

Technisch directeur Martin van Geel en trainer Fred Rutten zijn volop in overleg om te beslissen waar en wie Feyenoord moet komen versterken. De club is bereid een derde van de inkomsten uit te geven aan nieuwe spelers, maar de club weigert daarbij het eigen salarisplafond te doorbreken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties