Spelersmakelaar: 'FC Porto geeft strijd om Clasie niet op'

Spelersmakelaar: 'FC Porto geeft strijd om Clasie niet op'

FC Porto probeert Jordy Clasie bij Feyenoord los te kunnen weken. De Rotterdammers hebben in de persoon van technisch directeur Martin van Geel al aangegeven niet mee te willen werken aan een transfer, tenzij er een exorbitant bedrag geboden wordt.

Van die woorden is de Portugese club niet geschrokken. 'Het wordt moeilijk', vertelt spelersmakelaar Wessel Weezenberg aan O Jogo. 'Hij is de aanvoerder van Feyenoord en de club heeft het geld niet meer nodig met de andere uitgaande transfers. Maar de onderhandelingen zijn nog niet gestopt. FC Porto geeft niet op en zal blijven strijden voor hem', verzekert hij.

De zaakwaarnemer durft dan ook niet te vertellen hoe de toekomst op korte termijn eruit ziet voor zijn cliënt. 'Dat is iets voor Feyenoord. Ik kan alleen zeggen dat de onderhandelingen nog bezig zijn, want FC Porto wil Clasie graag hebben. Maar een deal is niet gemakkelijk', besluit hij.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties