Ebi Smolarek in gesprek met Feyenoord over trainersrol

Ebi Smolarek in gesprek met Feyenoord over trainersrol

Ebi Smolarek woont weer thuis. En dat is Nederland voor de geboren Pool. De oud-aanvaller gaat binnenkort in gesprek met zijn oude club Feyenoord om over een functie te praten. Smolarek denk dat het trainersschap wellicht iets voor hem is. Dat schrijft Martijn Krabbendam op VI-Premium.

Even speelde hij met de gedachte spelersmakelaar te worden, om jonge spelers echt te helpen en te beschermen tegen de valkuilen in dat soms duistere circuit, maar hij knapte af op de instelling van jongens die nog niets hadden bewezen maar toch al om scooters zeurden. Wat dat betreft is er veel veranderd. ‘Toen ik nog niks had gepresteerd hield ik mijn mond en luisterde naar de oude spelers. En ik trainde iedere dag keihard omdat ik niet het talent had van een Van Persie. Maar zo kun je ook ver komen.’

Nu wil hij wellicht zijn vader Wlodi achterna als jeugdtrainer. Van zijn vader hebben ze op Varkenoord zo veel geleerd dat Tonny Vilhena nog steeds de foto koestert van hem en de oude Smolarek. Binnenkort praat Smolarek junior met Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties